ush

Sitter hemma och har precis kollat på Top model! Den säsongen när alla gamla deltagare kommer tillbaks! Askul idé ju, haha :) När jag var mindre följde jag top model så känner igen alla nästan! Iallafall har jag pluggat hela dagen (typ) det har faktiskt gått frammåt och kan nästan allting, hihi :)
ååh, tänk och gå där SOL <3
pusspuss

jag kunde dö för dig nu är du död för mig

Sitter och har övat på moppetestet, vad jag har tänkt att göra hela helgen eftersom att jag tar uppskrivningen på onsdag, tagga! måste klara det, känner lite press haha! Iallafall så kommer jag plugga som en galning typ. Fett chill blire, har nämligen studiedag imorgon! Lite saker planerade inför kvällen, vi får se hur det urartar sig.
fint med gamla vinterbilder såhär i april månad?
puss

it was only just a dream

Sitter hemma och chillar, ska börja plugga nu/snart! Har nämligen tre prov att göra imorgon, inte taggad kan jag säga! Efter skolan så "par ourade" jag (typ) med samuel, niclas, viktor och hannes. Eller jag kollade när dom hoppade på byggnader. Sen så åkte jag på Sami's longboard, wii. Haha, så nu borde jag sätta igång med pluggandet!

du är vacker som du är du måste vara som du var

Vaknade för ett tag sedan och har slappat och kollat på Letters to Juliet väärldens bästa film, helt klart! Moppeteori plugg står på schemat för dagen. Igår kväll var jag och vänner på baldershage, sjukt roligt var det. Blev sjukt glad för en viss tjejs skull, skrämde upp främlingar, försökte klara hela kvällen med klackar men bytte om till converse efter halva kvällen, dansade med ma friends, skämde ut mig och hade rååååligt. nu ska det pluggas moppeteori!

like the first time

Sitter och kollar lite på junkyard, ska förmodligen beställa hem ett par hörlurar ikv, iih! haha taggad tjej :)
Just nu chillar jag bara och har tänkt göra det ett bra tag till och kanske sätta på ett avsnitt av top model sverige (som jag inte följde när det gick på tv STORT MISSTAG) har nämligen blivit beroende i det, sen är det lite plugg att ta igen i TAGGA!
gammal bild på mig och Samra 

SJUKLING #1

Sitter hemma och tråkar och har världens hemskaste hosta, men ska till skolan imorgon och sen vidare till saftis på kvällen, haha! Nu pluggar jag lide moppeteori och det börjar gå frammåt! 65 av 70 rätt på internetproven. Inte så dåligt! Nu kommer nog pappa hem och fixar mat till mig! Hörs senare.

RSS 2.0