TYSKLAND

1:a bilden: Jag just nu.. väldigt dåligt ljus. Sitter själv i lobbyn. Iallafall nu är jag framme i Tyskland. Vi har varit 
ute på stan och ätit samt kollat runt och tillsist ätit glass <3. Haha, nu ska jag chilla på hotellrummet för imorgon åker vi vidare mot Frankrike, woopwoop!

I BILEN


PACKAR

Vet dock inte hur jag ska stänga väskan...


SENASTE DAGARNA

 
Började veckan i Kristianstad med Linnéa för shopping och RIX FM
Träffade även David Lindgren på stan,  woopwoop
Har även passat på att träffa Carro, hennes hår, så fint!! (jag som lockade det)
Vi passade på att köra lite moped med
 
Detta är vad jag gjort den här veckan, imorgon sticker jag till Frankrike och tillbringar mina två närmsta veckor där, TAGGAD!

NY DESIGN!

 

HEYO

Gammal bild, men ser väldigt glad ut på bilden. Vilket jag är just nu, om allt går som det ska. Vad jag pratar om får ni veta om några timmar! hihi. Nu skaj ag chilla i någon timme för att se bege mig ut i jakt på en bikini och solglasögon inför Frankrike resan. 
 
PUSS

GOOD OLD TIMES

Bild från min konfirmationsresa i våras. 

LOST IN YOUR LOVE

 
 
Tröja från H&M, Shorts från Cubus, Halsband från Kappahl, Skor från Lacoste
 
KRAM

PARTY AND BULLSHIT

 Laddar för stunden över filmer till Ipaden, ska nämligen åka till Nice i den franska rivieran nästa vecka! TAGGAD Ska bli så kul att komma bort från kalla Sverige till varmare klimat. 
 
Jag idag, nytt halsband från Kappahl
 
 
Denna låten har gått på replay senaste dagarna, fett bra!!
 

NEVER SAY NEVER

 
 
Är så sjukligt glad just nu! Kan inte beskriva, JUSTIN BIEBER, GLOBEN, 2013! WOOHOOOO

You give love a bad name

Varit en väldigt chill dag, vaknade sent och stannade inne när det regnade ute. Jag städade min garderob (bild kommeri morgon) och jobbade på designen som nu snart är klar, wieee! Senare på kvällen gick jag ut på en promenad med Dzenita innan jag stack hem för att kolla på EM finalen! Spanien var lätt värdiga vinnare, och de fyra målen kan man ju inte klaga på!
 
 

RSS 2.0